Előfizetői tartalom

Kiderítettük, kik jártak igazán jól a babaváró hitellel

Fennállásának első fél éve alatt, 2019 végéig becslésünk szerint 460 milliárd forintnyi babaváró hitelt vettek fel Magyarországon, és közel 50 ezer házaspár írta alá a szerződést. Az összeg 44 százalékát az OTP-nél, további 35 százalékát pedig három banknál, az Ersténél, a K&H-nál és a Takaréknál vették fel. A szintén nyáron bevezetett falusi CSOK jóval kisebb népszerűségnek örvend.

Babaváró hitel: várakozások feletti érdeklődés A korábbi kettő helyett három motorral működik július óta a lakossági hitelezés Magyarországon: a lakáshitelek és a személyi kölcsönök mellé egy korábban ismeretlen kamattámogatott hiteltípus, a 10 millió forintig felvehető babaváró hitel is berobbant. Olyannyira, hogy a magyar lakosság teljes banki tartozásának közel...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés