Előfizetői tartalom

Banki ügyintézés koronavírus idején: a fotelből lehetsz ügyfél ezeknél a bankoknál

A koronavírus járvány miatt sok bankfiók nem nyit ki vagy csak rövidített nyitvatartással működik, a járvány lelassítása érdekében aki teheti, amúgy sem lép ki az otthonából. Ilyenkor kerülnek előtérbe azok a digitális megoldások, amelyek lehetővé teszik a banki ügyintézést 100 százalékban online is. Szerencsére Magyarországon ehhez a jogszabályi keretek is adottak, így már hat banknál akár otthonról is nyithatunk számlát. Mutatjuk a hátteret és hogy hol milyen feltételekkel nyithatunk számlát.

Financial and Corporate IT 2020 A digitális bankolás, az online termékek éles, tömeges teszten esnek át a koronavírus járvány miatt. Kiállják a próbát a bankok? Kiemelten foglalkozunk mindezzel a Portfolio szeptember 3-ai Financial and Corporate IT 2020 konferenciáján! Információ és jelentkezés Számlanyitás...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés