Előfizetői tartalom

Sürgősen pénz kell, de nem mozdulnál ki a vírus miatt? Segítenek a magyar bankok

Bár egyre több bank fordít jelentős erőforrásokat a digitalizációra Magyarországon és egyre több helyen lehet online folyószámlát nyitni, a hitelfelvétel – részben szabályozó korlátok miatt – még alig néhány banknál intézhető el teljesen online. Az end-to-end, kalkulációtól szerződéskötésig online hitelfelvétel többnyire továbbra is csak a személyi kölcsönöknél és az áruhiteleknél elérhető, de van, ahol már például a lakáshiteleknél való előminősítést is lehet kérni az interneten. Jelenleg öt pénzügyi intézménynél, a Cetelemnél, a Cofidisnél, a CIB-nél, a K&H-nál és az OTP-nél igényelhetünk end-to-end digitális személyi kölcsönt.

Hitelezés 2020 A koronavírus bankszektorra gyakorolt hatásáról is szó lesz a Portfolio Hitelezés 2020 konferencián. Regisztráljon Ön is! Információ és jelentkezés Saját személyi kölcsönének feltételeit a Pénzcentrum kalkulátorával számolhatja ki. Az online hitelek úttörői Egy 2017 júliusától...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés