Előfizetői tartalom

Így mentik meg a magyar cégeket

Kedden ismertették a Hiventures vezetői a kockázati tőkealapkezelő által kidolgozott válságkezelő csomag részleteit. Katona Bence vezérigazgató és Mikesy Álmos vezérigazgató-helyettes hangsúlyozta, hogy az új tőkeprogramok (összesen 221 milliárd forint értékben) indítása mellett tovább zajlanak a már meglévő startup és kkv tőkeprogramok is.

A Portfolio és a Hiventures online konferenciasorozatot szentel az új válságkezelő programoknak. Részletekkel hamarosan jelentkezünk a Portfolio felületein. A mai naptól elérhető a gazdaságmentő, gazdaságélénkítő csomag - hangzott el a Hiventures keddi eseményén, ahol ismertették a válságkezelő csomag részleteit. Az online sajtótájékoztató elején Sipos-Tompa Levente...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés