Előfizetői tartalom

Mindent átírt a koronavírus a bankolásban, visszatérünk-e szép csendben a fiókokba?

A banki ügyfelek tömegesen tértek át a digitális banki ügyintézésre és termékekre a COVID-krízis alatt, felpörögtek a mobilbankok, a pénzintézetek villámgyorsasággal vezettek be új digitális termékeket, a kijárási korlátozások feloldásával ugyanakkor az ügyfelek fokozatosan visszatérnek a fiókokba – derül ki a Portfolio banki körképéből. A nagy kérdés, hogy a digitális ugrásnak milyen hosszabb távú hatásai lesznek a bankolási szokásokra és a szektor belső működésére. Erről lesz szó banki és IT-piaci szakértők társaságában szerdai Financial and Corporate IT konferenciánk záró eseményén. Érdemes csatlakozni!

Financial and Corporate IT: Digital UX a bankoknál A banki digitalizációval, a digitális ügyfélélménnyel foglalkozunk Financial and Corporate IT konferenciánk következő, június 3-ai ONLINE eseményén . Érdemes eljönni! Információ és jelentkezés Banki kiszolgálás karanténban Az egész világon általános...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés