Előfizetői tartalom

Mindent átírt a koronavírus a bankolásban, visszatérünk-e szép csendben a fiókokba?

Turzó Ádám Pál
A banki ügyfelek tömegesen tértek át a digitális banki ügyintézésre és termékekre a COVID-krízis alatt, felpörögtek a mobilbankok, a pénzintézetek villámgyorsasággal vezettek be új digitális termékeket, a kijárási korlátozások feloldásával ugyanakkor az ügyfelek fokozatosan visszatérnek a fiókokba – derül ki a Portfolio banki körképéből. A nagy kérdés, hogy a digitális ugrásnak milyen hosszabb távú hatásai lesznek a bankolási szokásokra és a szektor belső működésére. Erről lesz szó banki és IT-piaci szakértők társaságában szerdai Financial and Corporate IT konferenciánk záró eseményén. Érdemes csatlakozni!

Financial and Corporate IT: Digital UX a bankoknál A banki digitalizációval, a digitális ügyfélélménnyel foglalkozunk Financial and Corporate IT konferenciánk következő, június 3-ai ONLINE eseményén . Érdemes eljönni! Információ és jelentkezés Banki kiszolgálás karanténban Az egész világon általános...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

2 223 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái