Előfizetői tartalom

Európa minket másol, hatalmas áttörést hozhat az azonnali fizetés Magyarországon

Márciusban elstartolt az azonnali fizetési rendszer Magyarországon, az ügyfelek pedig alig pár hónappal később nagy tömegben használják az ezen elérhető új szolgáltatásokat. A tranzakciók harmada éjszaka, hétvégén és munkaszüneti napon zajlott, 55 ezer másodlagos azonosítót regisztráltak a rendszerben, rövidesen mindenhol elérhető lesz a fizetési kérelem szolgáltatás, és egyre több banknál a QR-kódos fizetés is, sőt, egyes szolgáltatók már idén NFC-s, bluetoothos fizetést fejleszthetnek – derül ki az MNB jelentéséből.

Financial and Corporate IT 2020 Az elektronikus fizetési piac trendjeiről is szó lesz a Portfolio szeptember 3-ai Financial and Corporate IT konferenciáján. A konferenciára a jelentkezést megnyitottuk, érdemes eljönni! Információ és jelentkezés Az MNB „Fizetési rendszer jelentés” c. tanulmányában részletesen...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés