Előfizetői tartalom

Hosszú távra refinanszírozta bankhiteleit a PannErgy

Portfolio
A PannErgy Nyrt. közölte, hogy a Győri és Miskolci Geotermikus Projektet megvalósító tagvállalatai, a DD Energy Kft., az Arrabona Koncessziós Kft., a Miskolci Geotermia Zrt. és a Kuala Kft. mint hitelfelvevők és biztosíték nyújtók, 11 milliárd forint értékű finanszírozási megállapodást kötöttek az UniCredit Bank Hungary és a CIB Bank alkotta banki konzorciummal.

A finanszírozási megállapodás részeként a PannErgy Csoport egyéb tagvállalatai is mint biztosítéknyújtók részt vettek az ügyletben. A finanszírozási ügylet eredményeként a PannErgy Csoport összesen 9,5 milliárd forintnyi rövid és középtávon lejáró, jelentős ballonnal rendelkező hitelállománya került refinanszírozásra, 10 éves hosszú lejáratú hitellel, biztosítva...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés