Előfizetői tartalom

Figyelmeztet a bankvezér – Senki sem tudja mi következik az amerikai gazdaságban

Portfolio
A JP Morgan vezére szerint a koronavírus-járvány közepette példa nélküli időket élünk, és bár a bankház öt különböző forgatókönyvet is készített azzal kapcsolatban, hogy milyen utak állhatnak az amerikai gazdaság előtt, azonban Jamie Dimon is elismerte, hogy valójában fogalmuk sincs arról, hogy pontosan mi következik majd.

Előrejelezni, hogy merre vezet most az amerikai gazdaság útja olyan, mint egy belenézni egy sötét kútba, amelyről senki sem tudja, hogy pontosan milyen mély. Az amerikai háztartások közel felét kiszolgáló JP Morgan vezére, Jamie Dimon is meghökkent. A példa nélküli szót ritkán használják helyesen a bankvezér szerint, a bankház második negyedéves számainak közzététele...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés