Előfizetői tartalom

Berobbant a Mastercard készpénzgyilkos programja, és még csak most jön a java

A Mastercard tavaly novemberben elindította Doppio névre keresztelt infrastruktúra fejlesztési programját, melynek célja, hogy három év alatt megduplázzák az elfogadóhelyek számát, és ezzel gyakorlatilag minden boltban, kereskedőnél, szolgáltatónál elérhető legyen a kártyás fizetés. Emellett új technológiák hazai bevezetésével is támogatnák a készpénzmentes fizetést, és párbeszédet kezdeményeztek a piaci szereplők között. A Mastercard üzletfejlesztési igazgatójával, Szász Ferenccel beszélgettünk a program hátteréről.

Financial and Corporate IT 2020 Az elektronikus fizetési piac trendjeiről is szó lesz a Portfolio szeptember 3-ai Financial and Corporate IT konferenciáján. A konferenciára a jelentkezést megnyitottuk, érdemes eljönni! Információ és jelentkezés A hazai piacon a kártyaelfogadást támogató program már ezelőtt...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés