Előfizetői tartalom

Irányt váltott a gazdag magyarok pénze, ilyen még nem volt az újkori magyar történelemben

Megfordult a pénzáramlás iránya a privátbanki piacon, a koronavírus-válság miatt sok vállalkozás tulajdonosa a működési nehézségeket csak saját vagyonának terhére tudta orvosolni. A Portfolio által megkérdezett privátbanki vezetők szerint az elmúlt időszak segített a portfóliók tudatos átrendezésében, nőtt a felhalmozás iránti igény, és előretört a digitalizáció az ügyfelekkel való kapcsolattartásban. Tapasztalataik szerint nem az új ügyfelek megjelenése, sokkal inkább a meglévő ügyfélkör vagyonátcsoportosítása jellemezte az elmúlt hónapokat, a piacok oldalán pedig azt látják, sok évtizedes, általánosan elfogadott szabályok kezdenek megdőlni. Bálint Attilát, Haás Pétert és Parádi-Varga Tamást kérdeztük.

Private Investor Day 2020 Mibe fektessünk 2020-ban? Választ kapsz online konferenciánkon, a Private Investor Dayen, jelentkezz most! Információ és jelentkezés Mi a három legfontosabb változás, amit a koronavírus okozott Önök szerint a privátbanki piacon? Bálint Attila, Raiffeisen Private Banking: A legfontosabb...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés