Előfizetői tartalom

Megérkezett a friss banki rangsor: sokan visszasírják még, amit most mutatunk

Portfolio
Egyébként is, de a koronavírus évéből visszatekintve pedig különösen is elmondható, hogy 2019 a magyar bankszektor aranyéve volt. Közzétette tegnap az MNB Aranykönyvét, amelyből sok más mellett a hitelintézetek teljes tavalyi sorrendje is kiolvasható. 31-ből mindössze 4 szereplő lett tavaly veszteséges. Szeptember 15-ei, jövő keddi hibrid Hitelezés 2020 konferenciánkon a bankszektor vezetői is elmondják a véleményüket, online jegyek még kaphatók az eseményre.

Hitelezés 2020 A férőhelyek korlátozottsága miatt fizikai helyek már nem, online jegyek viszont még elérhetők a keddi Hitelezés 2020 konferenciára! Információ és jelentkezés Vannak hitelintézetek, amelyek bankcsoportként is, mások egyedi bankként, megint mások fióktelepként működnek hazánkban, ezek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés