Előfizetői tartalom

Így kell meghosszabbítani egy törlesztési moratóriumot? (Gyorsértékelés)

Úgy tűnik, megfogadta a kormány az MNB és a bankszektor javaslatát: a törlesztési moratóriumot célzott és szelektív módon hosszabbítja meg január 1-jétől. A megfelelő statisztikák híján azonban nehéz megmondani, hogy mennyire célzott és milyen mértékben szűkített a hat hónapos időtávra bejelentett megoldás, a bankok számára pedig jelentős többleterőforrás-igénnyel járhat a hosszabbításra jogosultak körének pontos meghatározása.

Kapcsolódó cikkünk 2020. 09. 19. Orbán Viktor bejelentette: így hosszabbítják meg a törlesztési moratóriumot A bejelentés lényege Facebook-videóban ismertette a Gazdaságvédelmi Operatív Törzs javaslatát Orbán Viktor miniszterelnök a hiteltörlesztési moratóriumra vonatkozóan. Szavai alapján ez egyúttal kormánydöntés is lesz, a kormány ugyanis megfogadja a törzs...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés