Előfizetői tartalom

Sorra szállnak ki a leggazdagabb magyarok a piacokról - megéreztek valamit?

Bár a tavaszi tőzsdei esés megnövekedett kockázatvállaláshoz vezetett a privátbanki portfóliókban, augusztus óta inkább a profitrealizálás jellemzi a magyar gazdagokat. A Portfolio által megkérdezett privátbanki vezetők szerint nem jellemző, hogy a privátbanki ügyfelek a privátbanki vagyonból pótolnák ki a cégeik likviditási szükségletét, hanem ezt egyéb, jellemzően a kormányzat által bevezetett eszközök igénybe vételével orvosolják a cégtulajdonosok. Abban pedig mindenki egyetértett, hogy bár fontosak és hasznosak a digitális fejlesztések, a privátbanki szegmens a személyes kapcsolattartásra épül.

A magyar privátbanki piacot érintő kihívásokról is szó lesz a Portfolio jövő heti Öngondoskodás hibrid konferenciáján. Jegyek még kaphatóak! Öngondoskodás 2020 INFÓJELENTKEZÉS A koronavírus második hulláma a tőzsdéket sem hagyja érintetlenül, nem beszélve az amerikai elnökválasztással...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 854 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái