Előfizetői tartalom

Lakásfelújítási hitel: havi néhány ezer forintot nyerhetsz Orbán Viktor bejelentésével

Nem egy világmegváltó ötlet állami kamattámogatást és 3%-os kamatplafont bevezetni azokra a hitelekre, amelyek a piacon is elérhetők 4-5%-os kamatozással. Elsősorban marketingértéke lehet ezért a miniszterelnök szombati bejelentésének a kamattámogatott lakásfelújítási hitel bevezetéséről, amelynek a törlesztőrészlete számításaink szerint kezdetben 58 ezer forint lehet a maximális összeg mellett, és amelyről ma ráadásul kiderült: egy éven belül le kell zavarni a felújítást, hogy értelme legyen felvenni. Az általunk összegyűjtött piaci hitelekhez képest ez a kölcsön az első évben 16-50 ezer forintos előnyt jelenthet a hitelfelvevőknek.

Lakásfelújítási hitelben gondolkozol? Használd a Pénzcentrum kalkulátorát!Mi is ez a hitel? A törlesztési moratórium általános meghosszabbítása mellett szombaton Orbán Viktor azt is bejelentette, hogy legfeljebb 3%-os kamatozású felújítási kölcsönt vezetnek be azok számára, akik igénybe vennék az 50%-os, akár 3 millió forintos állami otthonfelújítási támogatást...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés