Előfizetői tartalom

Milliós családtámogatások: váratlan változásokat hoztak az ünnepek

Palkó István
Megjelent a tetőtér-beépítésre és emelet-ráépítésre felvehető CSOK, egyszerre több hiteltartozásra megosztva is igényelhető a jelzáloghitel-elengedés, sajáterős építkezésre is visszaigényelhető az áfa 5 millió forintig, csökken a támogatott hitelek közjegyzői díja, és megszűnik az örökbefogadók diszkriminációja. Többek között ezeket az újdonságokat hozta 2020 vége a családtámogatásokban. Összefoglaljuk az alábbiakban azokat a lehetőségeket és szabályokat, amelyek karácsony óta jelentek meg a Magyar Közlönyben.

Lakáshitelt vennél fel? Kalkulálj magadnak a Pénzcentrum kalkulátorával!Karácsony előtt már bejelentett új támogatások A legfrissebb újdonságok részletezése előtt érdemes felidézni, mi történt karácsony előtt a családtámogatások és a lakáshitelek területén, hiszen mint egy adventi kalendáriumból, úgy kerültek nyilvánosságra szinte naponta az újdonságok. Lakásfelújítási...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 943 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái