Előfizetői tartalom

Milliós családtámogatások: váratlan változásokat hoztak az ünnepek

Megjelent a tetőtér-beépítésre és emelet-ráépítésre felvehető CSOK, egyszerre több hiteltartozásra megosztva is igényelhető a jelzáloghitel-elengedés, sajáterős építkezésre is visszaigényelhető az áfa 5 millió forintig, csökken a támogatott hitelek közjegyzői díja, és megszűnik az örökbefogadók diszkriminációja. Többek között ezeket az újdonságokat hozta 2020 vége a családtámogatásokban. Összefoglaljuk az alábbiakban azokat a lehetőségeket és szabályokat, amelyek karácsony óta jelentek meg a Magyar Közlönyben.

Lakáshitelt vennél fel? Kalkulálj magadnak a Pénzcentrum kalkulátorával!Karácsony előtt már bejelentett új támogatások A legfrissebb újdonságok részletezése előtt érdemes felidézni, mi történt karácsony előtt a családtámogatások és a lakáshitelek területén, hiszen mint egy adventi kalendáriumból, úgy kerültek nyilvánosságra szinte naponta az újdonságok. Lakásfelújítási...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés