Előfizetői tartalom

Esik a Morgan Stanley a gyorsjelentés után, nagyot buktak az Archegos Capital-ügyön

Portfolio
Közétette idei első negyedéves gyorsjelentését a Morgan Stanley, az amerikai nagybank bevétele 15,72 milliárd dollár volt, mely meghaladja az egy évvel korábbi azonos időszaki bevételt és a várakozásokat is, ráadásul rekordnak számít. A bank 2,19 dolláros egy részvényre jutó eredménye szintén pozitív meglepetést jelent. A bank papírjai esést mutatnak a gyorsjelentés közzététele utáni percekben a tőzsdenyitás előtt.

A Morgan Stanley 15,72 milliárdos első negyedéves bevétele közel 66 százalékkal haladja meg az egy évvel ezelőtti azonos időszakban elért bevételt, és a Reuters elemzői várakozásában szereplő 14,09 milliárd dolláros bevételt is meghaladja. Ugyanakkor nem szabad elfelejteni, hogy az egy évvel korábbi első negyedévben robbant ki a koronavírus-válság, a bázis tehát alacsony...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés