Előfizetői tartalom

A digitális transzformáció központi üzleti kérdés lett, a járvány óriási lehetőségeket hozott a bankoknak

Turzó Ádám Pál
A digitális transzformáció komoly üzleti faktor lett, a banki üzleti stratégiának is az egyik központi eleme. A mesterséges intelligencia, a csalásmegelőzés, biztonsági szolgáltatások bevetése megkeresi a helyét a hazai bankrendszerben, és a jövőben ez biztosítja a sikeres versenyt - véli Strén Gábor, a Microsoft Magyarország pénzügyi szektor ügyféligazgatója, június 3-ai Financial & Corporate IT konferenciánk előadója. A kialakult járványhelyzet miatt minden szektorban érezhető a digitális csatornák előretörése, ez egy visszafordíthatatlan folyamat, a legnagyobb kérdés, hogy a bankok hogyan tudják kihasználni ezt a helyzetet.

Financial & Corporate IT 2021 A hazai bankszektor digitális transzformációjáról a legfelsőbb szintű digitális vezetők és szabályozók részvételével lesz szó június 3-ai Financial & Corporate IT konferenciánkon a Kempinsky hotelben. Regisztráció itt! Információ és jelentkezés Az MNB nemrégiben egy komplex...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 943 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái