Előfizetői tartalom

Megérkezett a kormány bejelentése a törlesztési moratórium meghosszabbításáról

Október 31-éig meghosszabbítja a kormány a törlesztési moratóriumot a jelenlegi formájában, azt követően pedig, egészen 2022. június 30-áig csak a rászoruló jogosultak vehetik majd igénybe külön nyilatkozattétellel – jelentette be a Facebookon a pénzügyminiszter. Alább olvasható elemzésünk szerint a moratórium szelektív meghosszabbítása hozzájárul a pénzügyi stabilitás fenntartásához, de lehetett volna okosabban is csinálni.

Fontos döntést hozott a kormány a törlesztési moratóriumról: idén novembertől jövő év június 30-áig a rászorulók továbbra is igénybe vehetik – közölte Varga Mihály hétfő délelőtti videójában. Amit a bejelentésből megtudtunk A moratórium november 1-jétől való meghosszabbítását kérhetik a nyugdíjasok, a gyermeket várók és nevelők, a közfoglalkoztatottak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés