Előfizetői tartalom

Elképesztő szinten a leggazdagabb magyarok vagyona – Gyors ütemben halmozzák a pénzt

Árgyelán Ágnes
Alaposan felforgatta a privátbanki szegmens állóvizét a K&H idei limitmódosítása. Azzal, hogy a szolgáltató a kisebb vagyonnal bírókat is beemelte a privátbanki ügyfelei közé, az öt legnagyobb hazai szolgáltató közé került nemcsak a kezelt vagyon, hanem az ügyfélszámlák tekintetében is. A megugró számokkal a hazai szolgáltatók által kezelt vagyon így már 7500 milliárd forint fölé nőtt szeptember végével. A legnagyobb privátbanki szolgáltató továbbra is az OTP Private Banking, de a K&H ment idén eddig a legnagyobbat a szolgáltatók között.

A féléves (idén októbertől már negyedéves) gyakoriságú Portfolio Privátbanki Felmérést 2006 vége óta rendszeresen elkészítjük. Az októberi felmérésünkben 15 privátbanki szolgáltató vett részt. A válaszadók által nyilvántartott vagyon 2021. szeptember végén meghaladta 7500 milliárd forintot, ami gyakorlatilag teljes piaci lefedettséget jelent. Mostani felmérésünkben...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

2 223 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái