Előfizetői tartalom

Új digitális megoldás segíti a magyar kkv-k növekedését

Portfolio
A digitális faktoring úttörője, a Péntech novembertől új szolgáltatással bővíti portfolióját, amelynek köszönhetően most még könnyebb lehet a vállalkozások növekedésének finanszírozása. A digitális lízing megoldásnak köszönhetően a Péntech weboldalán keresztül gyorsan és gördülékenyen, mindössze néhány kattintással igényelhető a konstrukció.

A kkv-k életében sokszor előfordul, hogy a növekedés érdekében, vagy akár a vállalkozás üzleti tevékenységének támogatásához drága eszközökre van szükség. Fontos azonban mérlegelni, hogy valóban érdemes-e egyszerre nagyobb összeget költeni, főleg abban az esetben, ha nem tudjuk előre, hogy mennyi ideig fogjuk használni az adott tárgyat. Ha nem áll rendelkezésre elegendő...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés