Előfizetői tartalom

Vezércsere a szuperbanknál: Barna Zsolt és Szabó Levente váltja Vida Józsefet

Portfolio
December 1-jével Barna Zsolt veszi át a Magyar Bankholding Zrt. vezérigazgatói feladatait Vida Józseftől, így elnök-vezérigazgatóként irányítja a holdingtársaságot. Az MTB Zrt. és a Takarékbank Zrt. elnök-vezérigazgatója Szabó Levente lett, Vida József pedig a Takarék Jelzálogbank Nyrt. elnöki tisztségét tölti be a jövőben a holdingon belül – közölték.

A Magyar Bankholding Zrt. közel egy éve, 2020. december 15-én kezdte meg tényleges működését. A társaság célja a Budapest Bank, az MKB Bank és a Takarék Csoport egyesülésének és átalakításának levezénylése, összhangban az idén márciusban elfogadott üzleti stratégiával és a novemberben nyilvánosságra hozott fúziós menetrenddel. Kapcsolódó cikkünk 2021. 11. 17....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés