Előfizetői tartalom

Egyedül maradt a Fundamenta - hol tart ma a lakáskassza?

Az állami támogatás 2018-as megszűnése ellenére a 2014-2015-ös év teljesítményét tudja felmutatni a lakás-takarékpénztári értékesítésben a Fundamenta-Lakáskassza – mondta a Portfolio-nak adott interjújában Tátrai Bernadett elnök-vezérigazgató, akivel a termék és a működési modell létjogosultságáról, a társaság új tevékenységeiről, az emelkedő kamatkörnyezetről és az ökoszisztéma-lehetőségekről is beszélgettünk.

Három éve szűnt meg a lakás-takarékpénztárak állami támogatása, így mára az Aegon, az Erste és az OTP ki is vonult az új értékesítésből, a Fundamenta egyedül maradt a piacon. 2017-2018-hoz képest Önöknél mennyire esett vissza az értékesítés? Előnye és hátránya is van annak, hogy egyedüli aktív szereplőként maradtunk a piacon. Ha valaki versenytárs nélkül működik...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés