Előfizetői tartalom

Döntöttek a diákhitelek kamatáról

Portfolio
A Diákhitel Központ döntése alapján továbbra is kamatmentesen igényelhető a felsőoktatási önköltségre felvehető Diákhitel2 és a szabad felhasználású Diákhitel Plusz. Emellett a piacokon tapasztalható hozamemelkedések ellenére változatlanul az eddigi legalacsonyabb, 1,99 százalékos kamattal igényelhető a Diákhitel1 - olvasható a társaság közleményében.

A kormány döntése alapján tanulmányi hónaponként a szabad felhasználású Diákhitel1 akár 150 ezer forintig is igényelhető havonta, ezáltal évi 1,5 millió forint szabad felhasználású forráshoz juthatnak a hallgatók. A Diákhitel1 szabadon költhető bármire, csakúgy, mint a felsőoktatásban és struktúraváltó képzéseknél felvehető kamatmentes Diákhitel Plusz. A bármikor...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés