Előfizetői tartalom

Drámai versenyfutás indult a Növekedési Kötvényprogram utolsó tízmilliárdjaiért

Mintegy 200 milliárd forint maradhatott az MNB Növekedési Kötvényprogramjának keretéből, piaci információk szerint azonban ennél nagyobb forrásigénnyel szeretnének még a cégek részt venni a programban, így lesznek, akik kimaradnak. Csakhogy egy múlt pénteki szabályváltozás nyomán már az a cég sem mehet biztosra, amely megszerzi a kötvénykibocsátást megelőző hitelminősítést: minél előbb meg kell tartania a kötvényaukciót. Perger Gábor, az AegisLegal Ügyvédi Iroda alapítója avatott be minket a részletekbe.

Verseny az idővel és egymással Az MNB december 14-én, váratlan időzítéssel jelentette be az 1550 milliárd forintos keretösszegű Növekedési Kötvényprogram (NKP) lezárását. A következő napokban azt írtuk: piaci forrásaink szerint mintegy 40-50, kötvénykibocsátásra készülő hazai cég csúszhat le a programról annak hirtelen befejezése és az előző napokban végrehajtott...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés