Előfizetői tartalom

Elképesztő ütemben halmozzák a pénzt a gazdagok Magyarországon, rég láttunk ilyet

Több mint 7800 milliárd forintra bővült a magyar privátbanki szolgáltatók által kezelt vagyon tavaly, ebben nagyrészt a K&H privátbankjának tavalyi limitmódosítása játszik szerepet, de a friss pénzek, a jól teljesítő tőkepiacok és még a forint gyengülése is segítette a gazdagabb magyarok vagyongyarapítását. A legnagyobb privátbanki szolgáltató továbbra is az OTP Private Banking, de a K&H ment tavaly a legnagyobbat a szolgáltatók között és ezzel felkerült az öt legnagyobb hazai privátbank közé.

Private Investor Day 2022 Infláció, omikron, metaverzum, nyersanyagok, részvények, kriptopiac - mibe fektessünk 2022-ben? Vegyél részt te is a Portfolio február 24-ei Private Investor Day online eseményén, ahol piaci szakemberek osztják meg nézeteiket. További részletek: Információ és jelentkezés A most már...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés