Előfizetői tartalom

Magyarok százezrei vannak a milliomosklubban, ahova 300 ezres fizetéssel te is bekerülhetsz

Árgyelán Ágnes
Több mint 6500 milliárd forintos prémium banki vagyon és félmilliót meghaladó ügyfélszámla – a koronavírus miatti extra megtakarítások, valamint a kedvező részvénypiaci környezet nagyot dobtak a prémium banki szolgáltatók számain. A Portfolio Prémium Banki Felmérése alapján egyre több magyarból válik prémium banki ügyfél, a „tagsághoz” ráadásul havi szinten már 300 ezres fizetés is elég lehet.  A szolgáltatók adatközléséből kiderül, hogy továbbra is az OTP a legnagyobb prémium banki szolgáltató Magyarországon kezelt vagyont tekintve, de nem sokkal marad le mögötte az Erste.

Private Investor Day 2022 Infláció, omikron, metaverzum, nyersanyagok, részvények, kriptopiac - mibe fektessünk 2022-ben? Vegyél részt te is a Portfolio február 24-ei Private Investor Day online eseményén, ahol piaci szakemberek osztják meg nézeteiket. További részletek: Információ és jelentkezés A Portfolio...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 943 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái