Előfizetői tartalom

Közösségi finanszírozással keres befektetőket az ingyenpénzzel csábító magyar fintech

Portfolio
2022 februárjától crowdfunding keretében bárki tulajdonosi részesedést szerezhet az egyik ismert hazai számlainformációs szolgáltató társaságban, a Recashben. A vállalat ezzel azt kívánja elérni, hogy az automatikus pénzvisszatérítéseket garantáló applikációjával később a nemzetközi piacon is megvethesse lábát. -olvasható a társaság közleményében.

Széles körben mindössze 2021 júniusától érhető el a teljes mértékben magyar fejlesztésű Recash mobilapp, mely felhasználói számára teendőmentesen ígér 2-20%-os vagy akár annál is nagyobb arányú pénzvisszatérítést (azaz cashbacket), bankkártyás vásárlásaik után. A cégről és a megoldásról részletesen itt írtunk: Kapcsolódó cikkünk 2021. 09. 05. Itt a tuti...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés