Előfizetői tartalom

Készpénzmentes Magyarország épül: tarol az azonnali fizetés, berobbantak a mobiltárcák

A hazai kártyás fizetési forgalom továbbra is dinamikusan bővül, az azonnali fizetési rendszer forgalmának növekedése még a kártyás tranzakciók bővülésén is túltesz, a mobiltárcák egyre népszerűbbek, miközben a kártyákkal felvett készpénz összege már csak lassan, visszafogottan emelkedik. Összességében úgy tűnik, a készpénzmentesítési törekvések, az állami és a piaci programok, az innovációk és a vásárlói szokások változása összességében egyre közelebb hozzák a (szinte) készpénzmentes jövőt.

Financial IT 2022 A legfontosabb payment trendekről is szó lesz május 31-ei Financial IT konferenciánkon a Marriott Hotelben. Regisztráció itt! Információ és jelentkezés A tavalyi utolsó negyedévben folytatódott a kártyás vásárlási forgalom erőteljes bővülése, éves alapon mind darabszámban, mind értékben...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés