Előfizetői tartalom

Megállította a leggazdagabb magyarok vagyonfelhalmozását a háború, itt vannak a friss számok

Elenyészőnek tűnik az az összeg, amennyivel visszaesett a hazai privátbanki szolgáltatóknál kezelt vagyon az első negyedévben, ugyanakkor jelzésértékű egy olyan szegmensben, ahol mindeddig rendkívüli vagyonbővülésnek lehettünk szemtanúi. Ez is mutatja, hogy még a leggazdagabb magyarok vagyona sem ütésálló egy volatilis, geopolitikai feszültségekkel teli piaci környezetben. Bár a kezelt vagyon szerény mértékben csökkent, az ügyfélszámlák bővülni tudtak az első negyedévben. Nincs változás a legnagyobb privátbanki szolgáltató címében sem, de sokasodnak a szolgáltatók félelmei.

Kisebb vagyonvisszaesés a privátbankoknál Nem hagyta hidegen az első negyedév volatilis piaci környezete és a geopolitikai konfliktusok a hazai privátbanki szolgáltatóknál kezelt vagyonokat sem, a december végi 7800 milliárd forint körüli szintről március végére 7780 milliárd környékére apadt a vagyon, ami 0,4%-os visszaesésnek felel meg. A visszaesés tehát csak mérsékelt...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés