Előfizetői tartalom

Megállította a leggazdagabb magyarok vagyonfelhalmozását a háború, itt vannak a friss számok

Árgyelán Ágnes
Elenyészőnek tűnik az az összeg, amennyivel visszaesett a hazai privátbanki szolgáltatóknál kezelt vagyon az első negyedévben, ugyanakkor jelzésértékű egy olyan szegmensben, ahol mindeddig rendkívüli vagyonbővülésnek lehettünk szemtanúi. Ez is mutatja, hogy még a leggazdagabb magyarok vagyona sem ütésálló egy volatilis, geopolitikai feszültségekkel teli piaci környezetben. Bár a kezelt vagyon szerény mértékben csökkent, az ügyfélszámlák bővülni tudtak az első negyedévben. Nincs változás a legnagyobb privátbanki szolgáltató címében sem, de sokasodnak a szolgáltatók félelmei.

Kisebb vagyonvisszaesés a privátbankoknál Nem hagyta hidegen az első negyedév volatilis piaci környezete és a geopolitikai konfliktusok a hazai privátbanki szolgáltatóknál kezelt vagyonokat sem, a december végi 7800 milliárd forint körüli szintről március végére 7780 milliárd környékére apadt a vagyon, ami 0,4%-os visszaesésnek felel meg. A visszaesés tehát csak mérsékelt...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 943 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái