Revolut bankkártya
Bank

Változások a Revolutnál: az összes ügyfél átkerül a Revolut Bankhoz

Portfolio
Július 1-jén azok az ügyfelek is átkerülnek a litván székhelyű Revolut Bankhoz, akik eddig a londoni Revolut Paymentsnél maradtak - derül ki a neobank ügyféltájékoztatójából. Ez több kisebb-nagyobb változással jár majd, többek között a Revolut Bankhoz átkerülő ügyfelek számláit ezt követően a litván betétbiztosítási rendszer védi majd, és az előfizetői szolgáltatások szerződési feltételeiben is változtatásokat eszközölnek.
Hasonló témákról is szó lesz a Portfolio május 31-ei Financial IT 2022 konferenciáján. Regisztráció itt!

Július 1-jén összevonjuk a Revolut Payments UAB-t és a Revolut Bank UAB-t, ami azt jelenti, hogy a Revolut Payments UAB összes ügyfele július 1-jétől átkerül a Revolut Bank UAB-hez

- olvasható a Revolut ügyféltájékoztatójában.

A Revolut azzal indokolta döntését, hogy a közelmúltban meghosszabbították az uniós banki engedélyüket, amely lehetővé teszi, hogy

fizetési és betétgyűjtési szolgáltatásokat nyújtsanak a Revolut Bankon keresztül.

Milyen változások jönnek?

A tájékoztatóban kifejtik, hogy a Revolut Paymentsnél vezetett számlák átkerülnek a Revolut Bankhoz, és folyószámlává válnak, az IBAN-számok nem változnak. A folyószámlákon a szokásos módon tarthatnak az ügyfelek pénzeszközöket és használhatják őket a fizetésekhez. A folyószámlákon és adott esetben a látra szóló betéti számlákon lévő pénzeszközök 100 000 euróig a betétbiztosítási rendszer védelme alatt állnak majd.

Ha valakinek fizetős csomagja van, azaz a Plus, Premium vagy Metal csomag felhasználója, annak 2022. július 1-jétől az előfizetését a Revolut Bank szolgáltatja majd. Ez azt jelenti, hogy a Revolut Bank lesz a Revolut mindennapi fedezetének és utasbiztosításának csoportos biztosítója is.

A Revolut egy új biztosítási brókerrel, a Revolut Insurance Europe-pal kezd együttműködést. 2022. július 1-jétől a Revolut Insurance Europe tájékoztatja ügyfeleit a napi és utasbiztosítási fedezetükről, és válaszol a biztosítási szolgáltatásokkal kapcsolatos kérdésekre. A biztosítási fedezet és az alkalmazandó feltételek változatlanok maradnak. Nem kell új biztosítási dokumentumokat aláírni, és a meglévő dokumentumok módosítására sem lesz szükség, a változás nem jár semmilyen további költséggel. A Plus és Premium csomag felhasználóinak legfeljebb két Revolut Junior számlához van hozzáférése.

A társaság néhány változtatást eszközölt a Plus, Premium és Metal szerződési feltételekben, ezek a feltételek és további kisebb változások 2022. július 1-jén lépnek hatályba. Ha valaki a változások miatt megszüntetné a számláját, július 1-je előtt kell lépnie.

A címlapkép forrása: Shutterstock

Hasonló témákról is szó lesz a Portfolio május 31-ei Financial IT 2022 konferenciáján. Regisztráció itt!
usa zaszlo
himlo kiutes
olajfinomito
fagylalt fagyi
irán

Holdblog A megváltozott világ

2009-ben a pénzügyi világégéskor találták ki a jegybankok (először a mindig bátrabb Fed), hogy a kamatcsökkentés...

2022. május 17.
Hitelezés 2022
2022. május 31.
Financial IT 2022
2022. június 8.
Portfolio Property X 2022
2022. június 1.
Portfolio Digital Transformation 2022
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Eladó új építésű lakások

Válogass több ezer új lakóparki lakás közül Budán, Pesten, az agglomerációban, vagy vidéken.

Infostart.hu
Online kurzus
Akár 100 000 Ft-tal elkezdhető, hosszú távú megtakarítási módszer.
Díjmentes online előadás
Hogyan csináld a gyakorlatban?
Christine Lagarde ekb elnok