Előfizetői tartalom

Változások a Revolutnál: az összes ügyfél átkerül a Revolut Bankhoz

Portfolio
Július 1-jén azok az ügyfelek is átkerülnek a litván székhelyű Revolut Bankhoz, akik eddig a szinté litván, ám e-pénz kibocsátó engedéllyel rendelkező Revolut Paymentsnél maradtak - derül ki a neobank ügyféltájékoztatójából. Ez több kisebb-nagyobb változással jár majd, többek között a Revolut Bankhoz átkerülő ügyfelek számláit ezt követően a litván betétbiztosítási rendszer védi majd, és az előfizetői szolgáltatások szerződési feltételeiben is változtatásokat eszközölnek.

Financial IT 2022 Hasonló témákról is szó lesz a Portfolio május 31-ei Financial IT 2022 konferenciáján. Regisztráció itt! Információ és jelentkezés Július 1-jén összevonjuk a Revolut Payments UAB-t és a Revolut Bank UAB-t, ami azt jelenti, hogy a Revolut Payments UAB összes ügyfele július 1-jétől átkerül...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés