Előfizetői tartalom

Kamatszorítóba kerültek a magyar cégek, mozdul a hitelpiac, tarol a Széchenyi Kártya

A 10 százalék fölé emelkedő piaci kamatok mellett az elszálló beruházási költségek, a megugró energiárak és a háború miatt elbizonytalanodó gazdasági kilátások egyaránt sújtják a hazai kkv-szektort. De hogyan hat mindez a kkv-hitelek piacára? Mennyire esett vissza vagy rendeződött át a hitelkereslet, és milyen ütemben romlik a kkv-k hitelképessége? Erről kérdeztük négy hazai nagybank kkv- vagy kisvállalati hitelezésért felelős vezetőjét, akik részt vesznek a kkv-hitelezésről szóló kerekasztal-beszélgetésen is május 17-ei Hitelezés 2022 konferenciánkon. Érdemes regisztrálni az eseményre.

Hitelezés 2022 A négy válaszadó mindegyike részt vesz a kkv-hitelezésről szóló kerekasztal-beszélgetésen május 17-ei Hitelezés 2022 konferenciánkon, érdemes regisztrálni az eseményre! Információ és jelentkezés Mekkora hitelkereslet-visszaesést tapasztal a kis- és középvállalkozások körében a piaci...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés