Előfizetői tartalom

Kamatszorítóba kerültek a magyar cégek, mozdul a hitelpiac, tarol a Széchenyi Kártya

Palkó István
A 10 százalék fölé emelkedő piaci kamatok mellett az elszálló beruházási költségek, a megugró energiárak és a háború miatt elbizonytalanodó gazdasági kilátások egyaránt sújtják a hazai kkv-szektort. De hogyan hat mindez a kkv-hitelek piacára? Mennyire esett vissza vagy rendeződött át a hitelkereslet, és milyen ütemben romlik a kkv-k hitelképessége? Erről kérdeztük négy hazai nagybank kkv- vagy kisvállalati hitelezésért felelős vezetőjét, akik részt vesznek a kkv-hitelezésről szóló kerekasztal-beszélgetésen is május 17-ei Hitelezés 2022 konferenciánkon. Érdemes regisztrálni az eseményre.

Hitelezés 2022 A négy válaszadó mindegyike részt vesz a kkv-hitelezésről szóló kerekasztal-beszélgetésen május 17-ei Hitelezés 2022 konferenciánkon, érdemes regisztrálni az eseményre! Információ és jelentkezés Mekkora hitelkereslet-visszaesést tapasztal a kis- és középvállalkozások körében a piaci...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 943 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái