Előfizetői tartalom

Magyar Bankholding: kevesebb cég ruház be piaci hitelből, de a Széchenyi Kártya nagyot megy

Portfolio
Miközben a piaci kamatozású kkv-hitelek iránt csökkent a kereslet, a Széchenyi Kártya Program hitelei iránt megnőtt, így arányuk már csaknem 50% volt az első negyedévben a Magyar Bankholding tagbankjainak kkv-kihelyezéseiben – mondta a Portfolio-nak Bertalan Sándor. A Magyar Bankholding Középvállalati ügyfélkapcsolat menedzsment és kompetencia központ ügyvezető igazgatója a Portfolio jövő keddi Hitelezés 2022 konferenciáján is beszélni fog, még nem késő regisztrálni a rendezvényre!

Hitelezés 2022 Információk és regisztráció a Hitelezés 2022 konferenciára: Információ és jelentkezés Mekkora hitelkereslet-visszaesést tapasztal a kis- és középvállalkozások körében a piaci kamatok emelkedése, az infláció és a háború okozta gazdasági bizonytalanság miatt az utóbbi hónapokban?...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés