Előfizetői tartalom

Őrületes drágulás a lakáshiteleknél: többmilliós a bukó akár egyetlen hónap alatt is

Palkó István
Átlépte a 7%-ot a lakáshitelek átlagkamata a friss banki ajánlatokban. Nem tévedés: átlagosan 2-3 millió forinttal nagyobb teljes visszafizetendő összegre számíthatnak a futamidő során azok, akik most igényelnek egy 20 milliós, 20 éves piaci lakáshitelt, mint azok, akik egy hónappal ezelőtt tették meg ugyanezt. Sőt, az egy évvel ezelőttihez képest már 9-10 millió forint a növekmény, és számításaink szerint további 3-4 millió forintos emelkedést még be sem áraztak a bankok. Hogy lehetséges mindez, és milyenek most a hitelintézetek ajánlatai? Ezt néztük meg, május 17-ei Hitelezés 2022 konferenciánkon pedig részletesebben is foglalkozunk a kérdéssel, még nem késő regisztrálni.

Hitelezés 2022 Banki vezetők értékelik a helyzetet Hitelezés 2022 konferenciánkon, neked is ott a helyed: Információ és jelentkezés Ahogy múlt heti cikkünkben részletesen bemutattuk, vágtatva emelkednek tovább a bankközi kamatok Magyarországon, és velük együtt a lakáshitelek kamata is folyamatosan emelkedik....

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 943 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái