Előfizetői tartalom

Megemeli a kormány a bankadót, öt évig maradnak a magas kamatok, jönnek a bedőlések

A cikkünk címében megfogalmazott várakozások tegnapi Hitelezés 2022 konferenciánk közönségétől származnak. A rendezvény közönségszavazásából az is kiderült, hogy az új hitelkihelyezésekben egyöntetű visszaesés jöhet az idei második félévben, a nem teljesítő hitelek aránya pedig 4-8% között tetőzhet a következő években.

Összesen mintegy 240 helyszíni és 120 online résztvevő mellett zajlott a fővárosi Kempinski Hotel Corvinus Budapestben a Portfolio május 17-ei Hitelezés 2022 konferenciája, amelyen a közönség ezúttal is okostelefonos közönségszavazás keretében nyilváníthatott véleményt a szakmai kérdésekről. Tudósításunk a konferenciáról alábbi cikkünkben olvasható: Kapcsolódó cikkünk...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés