Előfizetői tartalom

Itt vannak a friss számok a leggazdagabb magyarok vagyonáról - Elkezdődött az aggódás

Borúlátó várakozásokkal teli válaszok jöttek a Portfolio friss privátbanki felméréséhez. A szolgáltatók a tőkepiaci környezet, a magyar gazdaság helyzete és a forint árfolyama miatt is aggódnak, nem csoda, hogy a vagyonnövekedési várakozásaikat is visszavették. Mindettől függetlenül az elmúlt fél évben szerényen, de nőni tudott a privátbanki szolgáltatóknál kezelt vagyon és az ügyfélszámlák is bővültek. A legnagyobb vagyont az OTP Private Banking kezeli, de nagyot ment idén alacsonyabb bázisról az Equilor is.

A most már negyedéves gyakoriságú Portfolio Privátbanki Felmérést 2006 vége óta rendszeresen elkészítjük. A júliusi felmérésünkben 11 privátbanki szolgáltató vett részt. A válaszadók által nyilvántartott vagyon 2022. június végén meghaladta 7900 milliárd forintot, ami gyakorlatilag teljes piaci lefedettséget jelent. Mostani felmérésünkben az MKB Bank, a Budapest Bank...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés