Előfizetői tartalom

Sokan várták már: napokon belül tényleg elindulnak a nagyon kedvezményes új hitelprogramok

Tudomásul kell vennünk, hogy vége a nullás hitelek korszakának, ennek ellenére a lehető legalacsonyabb árazással lesznek elérhetők már ezen a héten a Széchenyi Kártya Program MAX támogatott hitelei a 15% körüli, lassan már 20%-ot közelítő, változó piaci kamatokkal szemben – nyilatkozta a Portfolio-nak adott interjújában Krisán László, a programot koordináló KAVOSZ Zrt. vezérigazgatója. Közölte: nagyot fordult a világ néhány hét alatt, ezért egy fix nettó 2%-os kezelési költséggel ezentúl minden hitel- és lízingtermék esetén számolniuk kell a vállalkozásoknak a már meghirdetett, 0,5%-3,5%-os kamatokon felül.

Június 20-án jelentették be, hogy folytatódik a Széchenyi Kártya Program, nem is akárhogy: egyik hiteltermék esetében sem mennek fix 3,5%-os nettó kamatláb fölé a vállalkozói hitel- és lízingtermékek esetében. Mi az oka, hogy még mindig nem érhetőek el az új termékek a bankoknál? A héten már elérhetők lesznek az új MAX hitelek a területi kereskedelmi és iparkamarák...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés