Előfizetői tartalom

Földindulás a lakáshiteleknél: tízmilliókat bukhat, aki nem kapcsol időben

Egy év alatt 40-50%-kal emelkedett meg az újonnan felvehető lakáshitelek törlesztőrészlete – derül ki a Portfolio friss gyűjtéséből. Jelenleg 8,1- 8,6% közötti átlagkamattal futnak a tipikus piaci lakáshitelek, a piaci referenciaértékek viszont már 11-12%-os lakáshitelkamatokat indokolnának. Aki tehát hitelt venne fel, érdemes mielőbb megtennie, mert a nyári lassulás után gyorsulva drágulhatnak tovább a lakáshitelek. Megnéztük az egyes bankok ajánlatait.

Portfolio Future of Finance 2022 Kiemelt téma lesz a jelzáloghitelezés jövője október 18-ai Future of Finance konferenciánkon, érdemes mielőbb regisztrálni a rendezvényre! Információ és jelentkezés Egyre kevesebb 8% alatti, és egyre több 9% feletti kamatlábbal találkozhatnak a banki ajánlatokban azok, akik...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés