Előfizetői tartalom

Piszkos kis CSOK-trükk: potyautasok tömege mozdulhat rá a kormány új „lakáshitelére”

Palkó István
Lecsapnál egy 10 milliós hitelre, amelynek nem kell törlesztened a 10 milliós tőkéjét és az 5 milliós kamatát sem egy évtizeden át, majd csak 10 év múlva, egy összegben? A nagyon kedvező, 4,1%-os kamatozású „lakáshitel-konstrukciót” október 1-jétől a magyar állam tálcán kínálja neked, gyerek se kell hozzá. Valószínűleg a kormány se gondolta komolyan, hogy bevezeti, de ha így marad a szabályozás, annak nem kívánatos következményei lehetnek: potyautasok tömege élhet vele, tovább szűkítve a valódi gyermekvállalók lehetőségeit az új építésű lakások amúgy is korlátos piacán.

Portfolio Future of Finance 2022 A jelzáloghitelezés hosszú távú jövője is kiemelt téma lesz a Portfolio október 18-ai Future of Finance 2022 konferenciáján, érdemes regisztrálni a rendezvényre! Információ és jelentkezés Gyakran előfordul mostanában, hogy a nem elég jól paraméterezett szabályozás miatt...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

2 223 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái