Előfizetői tartalom

Megszólalt a Revolut hazai vezetője: már épül a magyar csapat, dolgoznak a helyi egységen

Turzó Ádám Pál
Mivel Magyarország kulcsfontosságú piac számunkra, különösen a közép-kelet-európai régióban, tervezzük, hogy tovább bővítjük itteni beruházásainkat és jelenlétünket. Ez azt jelenti, hogy dolgozunk egy helyileg szabályozott egységen - mondja Léder Tamás, a Revolut magyarországi üzletágának vezetője. A neobank hazai vezetője azt is elárulta, hogy a magyarországi csapat a Revolut helyi és globális üzleti tevékenységének regionális technológiai központjaként fog szolgálni, és azt is megtudtuk, hogy az elmúlt 9 hónapban több mint 20%-kal nőtt a hazai Revolut-ügyfelek száma, és ezzel hamarosan közelebb lesznek az 1 millió ügyfélhez, mint az 500 ezerhez. Léder Tamás csütörtöki Banking Technology konferenciánkon előadóként vesz részt, ahol további részleteket árul el a neobank terveiről.

Banking Technology 2022 Léder Tamás előadóként vesz részt csütörtöki Banking Technology konferenciánkon, ahol további részleteket árul el a Revolut terveiről. Regisztráció és részletek itt! Információ és jelentkezés Most már lassan 1 éve csatlakoztál a Revoluthoz, mint a magyar csapat vezetője. Ez...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

2 223 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái