Előfizetői tartalom

Eltűnik a boltokból a fizetés, a bitcoin nem étterembe, a készpénz szökőkútba való

Turzó Ádám Pál
Pár évente kimondjuk a kártyatársaságok halálát, távközlési cégek, fintechek, big techek pályáztak a piacukra, aztán valahogy mégis mindig túlélik - véli Gauder Milán, a  jövő heti Portfolio Future of Finance konferenciánk egyik kiemelt előadója. A payment piac elismert szakértője, a Mastercard korábbi globális executive alelnöke szerint a tranzakciós illeték egy hungarikum, az elektronikus fizetést ilyen mértékben hosszú távon adóztatni nem szokás, az Azonnali Fizetési Rendszer pedig olyan, mintha TGV vonatsíneket lefektetettek volna, de nincsenek hozzá állomások és vonatok. Szerinte a közelgő válságban a hitelkártya és BNPL-termékek szerepe felerősödik, a fintech lufik leeresztenek, a fizetések pedig láthatatlanná válnak.

Portfolio Future of Finance 2022 Gauder Milán előadóként vesz részt október 18-ai Future of Finance konferenciánkon. Regisztráció itt! Információ és jelentkezés Nemrégiben távoztál a Mastercardtól, ahol magas pozícióban hosszú évekig dolgoztál. Megvan már, hogy mihez kezdesz? Maradsz a szektorban,...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

2 223 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái