Előfizetői tartalom

Heteken belül jöhet a kormány digitális pénzügyi javaslatcsomagja

Portfolio
A GFM egy digitalizációs munkacsoportot hozott létre, amelyben benne van a tágan értelmezett pénzügyi szektor résztvevői mellett a szabályozói oldal is. Túri Anikó, a Gazdaságfejlesztési Minisztérium államtitkára elárulta, hogy a szintetizálták a munkacsoportból érkezett javaslatokat, és várhatóan a javaslatcsomagot az országgyűlés őszi időszakában be is fogják nyújtani. A legtöbb javaslat a pénzügyi digitális ügyintézést, a digitalizációt támogatja, rossz gyakorlatokat számolna fel, és megteremtheti a cash-back szolgáltatás elterjedésének lehetőségét i.

Túri Anikó, a Gazdaságfejlesztési Minisztérium államtitkára előadásában elárulta, hogy Nagy Márton gazdaságfejlesztési miniszter egyik első kérése volt felé, hogy a digitalizációban próbáljunk meg előre lépni, hogy egyrészt a pénzügyi szektor kívánságait kiszolgálják, másrészt az ügyfeleknek egy élmény alapú, innovatívabb, fejlettebb pénzügyi szolgáltatási...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

2 223 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái