Előfizetői tartalom

Figyelem! Csalók csapolják a magyar bankszámlákat: hajmeresztő esetre derült fény, íme a módszer

Az online fizetések terjedésével párhuzamosan az utóbbi években nőtt az ügyfelekkel szembeni visszaélési kísérletek száma, és sajnos a csalók időről időre sikerrel járnak. Így történt ez olvasónk családjában is, aki részletesen elmesélte történetüket: néhány héttel ezelőtt több millió forintot csaltak ki nyugdíjas szüleitől a bűnözők. A történet nem egyedi, évek óta ilyen és ehhez hasonló esetekről hallani, ezért nagyon fontos az ügyfelek edukációja. Mutatjuk, mire kell figyelni.

Életek megtakarításai kerülnek veszélybe Nem újkeletűek az adathalász támadások Magyarországon, mi is számos alkalommal írtunk azokról az esetekről, amikor telefonos csalók próbáltak meg átverni banki ügyfeleket egy jól kidolgozott „recept” szerint. Ám még mindig sokan vannak, akikhez nem jutottak el ezek a történetek, vagy elfeledik őket, így a kevésbé tájékozott...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés