Előfizetői tartalom

Megszavazták: jön a bolti ingyenes készpénzfelvétel, és két új meglepetéssel is kedveskedik a kormány

Most már biztos: havonta két alkalommal, összesen legfeljebb negyvenezer forint értékben díjmentesen lehet készpénzt átvenni kártyás fizetés esetén kereskedőktől - feltéve persze, ha a boltok is bevezetik a szolgáltatást, amire ma még alig akad példa itthon. Ám emellett egy másik fontos területen is döntés született: a QR-kódos azonnali fizetések és a fizetési kérelmek nem csak tranzakciós illetéktől lettek mentesek a közelmúltban, hanem a minap megszavazott törvénymódosítás értelmében ingyenesek, banki díj- és költségmentsek lesznek.

Két újabb ingyenes szolgáltatás Meglepetésszerűen érkezett, de nem előzmények nélkül, hogy két fontos területen is ingyenességet vezet be az említett törvénymódosítás: A QR-kódos (azaz az egységes adatbeviteli megoldás útján beadott) azonnali fizetést és a fizetési kérelemmel kezdeményezett azonnali átutalási megbízást a fogyasztó díjtól és költségtől mentesen...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés