Előfizetői tartalom

Kivégezheti a kormány a családtámogatásokat: mi lesz itt januártól?

Jelentősen szűkült a kormány költségvetési mozgástere az elmúlt hónapokban, így megnőtt az esélye, hogy Hornung Ágnes családügyi államtitkár finomhangolásról szóló legutóbbi szavai inkább szigorítást, mint enyhítést vetítenek előre a több milliós családtámogatások területén. A babaváró, az otthonfelújítási támogatás, a falusi CSOK, a lakásáfa-visszaigénylés és a nagycsaládosok autóvásárlási kedvezménye is lejár december 31-én, de hogy milyen formában élnek tovább, egyáltalán megmaradnak-e, azt csak az év utolsó napjaiban tudhatjuk meg. Bemutatjuk a piac általunk hallott értesüléseit és várakozásait.

December 27. a bűvös dátum – bankpiaci forrásaink tudomása szerint ekkor jelenhetnek meg a Magyar Közlönyben a családtámogatások változásairól szóló új rendeletek az év végi pihenésről most már álmodni se merő érintett banki dolgozók „legnagyobb örömére”. Addig pedig még bejelentések is jöhetnek ezekről a karácsony előtti napokban, ahogy az elmúlt években megszoktuk...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés