Előfizetői tartalom

700 milliárd forintos hitelprogramot jelentett be a kormány

Portfolio
Februártól 700 milliárd forintos hitelkerettel elindul a Baross Gábor Újraiparosítási Hitelprogram a hazai vállalatok számára - jelentette be a Gazdaságfejlesztési Minisztérium. Nemcsak exportra, hanem valamennyi hitelcélra felhasználható forint- és euróalapú hitelt nyújt a program, minden hitelfelvétel mögött az Eximbank által biztosított forrás áll majd. A forinthitelek legfeljebb jellemzően 6%-os, az euróhitelek legfeljebb 3,5%-os kamattal lesznek elérhetők, és nagy szerepük lehet a 2013-tól felvett, az idei évtől lejáró NHP-s hitelek refinanszírozásában.

Hitelezés 2023 Fontos téma lesz ez a Portfolio május 4-ei Hitelezés 2023 konferenciáján, érdemes már most regisztrálni a rendezvényre! Információ és jelentkezés Jelszó: újraiparosítás A GFM közleménye szerint mára a vállalatok nehéz helyzetbe kerültek, az energiaárak, az alapanyagárak és az infláció...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés