Előfizetői tartalom

Fontos határidő jár le, minden magyar banki ügyfél levelet kap

Január 31-ig minden banki ügyfél tételes kimutatást kap arról, miért és mennyit fizetett bankszámlához kapcsolódó szolgálatatásokért az elmúlt évben. A bankok számlacsomagjainak díjváltozását egy példán keresztül vizsgálva azt láthatjuk, hogy a bankok tavaly jellemzően vagy nem emeltek, vagy néhány százalékos emelést hajtottak végre díjaikon. Idén viszont nagyobb emelések is elképzelhetők. Az MNB közben épp ma figyelmeztette a bankokat, hogy az átárazásokat árgus szemmel fogják figyelni.

Financial IT 2023 Hasonló témákról is szó lesz a Portfolio május 3-ai Financial IT konferenciáján. Regisztráció itt! Információ és jelentkezés PAD-szabály Január 31-ig minden banknak egységes, részletes díjkimutatást kell kiküldenie a bankszámlához kapcsolódó összes díjról (bankkártya, átutalások...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés