FONTOS Nagy ígéretekkel indult, de súlyos kudarcot vallott Oroszország békemisszója – Mi lesz így a két ősellenség konfliktusából?
 
Előfizetői tartalom

Gondoltad volna, hogy ennyit keresnek az amerikai bankvezérek?

Portfolio
Nagyjából 6%-kal, 30 millió dollárra csökkentette Brian Moynihan vezérigazgató (címlapképünkön) javadalmazását a lezárt 2022-es évre visszamenőleg a Bank of America - tette közzé a bank egy pénteki dokumentumban a Reuters beszámolója szerint, amelyből az is kiderül, melyik bankvezér mennyit kapott a tavalyi év után a nagyobb amerikai bankoknál.

Moynihan fizetése 1,5 millió dollár, emellett a javadalamzás részvényjuttatásokat tartalmazott. 2021-re a bankvezér még 32 millió dollárt kapott. A bank igazgatótanácsa a javadalmazásáról szóló döntésében a "jelentős gazdasági bizonytalansággal" jellemezhető 2022-es időszakra hivatkozott, amikor is a Bank of America nettó nyeresége az egy évvel korábbihoz képest 14 százalékkal...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés