Előfizetői tartalom

Búcsúzik az MKB és a Takarékbank, megtudtuk, mi vár az ügyfelekre

Portfolio
Több szegmensben is piacvezetőként, 500 bankfiókkal és 800 bankautomatával, teljesen új arculattal indul el a jövő héten az ország új nagybankja, az MBH Bank. A fúziós folyamat és a hétvégi átállás részleteit a Magyar Bankholding mai sajtótájékoztatóján ismertették. Elhangzott: a fintech együttműködéseknek köszönhető újdonságok egy részének belső tesztelése már zajlik, a következő egy-másfél évben, fokozatosan találkozhatnak velük az ügyfelek. Nekik egyébként nincs különösebb teendőjük, a meglévő mobilapplikációik is megmaradnak még egy ideig, miközben a nyáron már egy új mobilbankkal fog jelentkezni a hitelintézet.

Hitelezés 2023 Egerszegi Ádám és Ginzer Ildikó is beszélni fog a Portfolio jövő csütörtöki Hitelezés 2023 konferenciáján, érdemes regisztrálni a rendezvényre! Információ és jelentkezés Egerszegi Ádám, a Magyar Bankholding transzformációért felelős vezérigazgató-helyettese ismertette: az április...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

2 223 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái