Előfizetői tartalom

Mi folyik a használt lakásoknál? Nyolc éve nem láttunk ilyet a hitelpiacon

Mindössze 93 ezer lakáshitel-folyósítás történt Magyarországon tavaly, ezen belül a használt lakások 45 ezres darabszáma 2014 óta nem látott mélypontot jelent. Az új építésű lakásokat megcélzó jegybanki Zöld Otthon Program sok olyan jelenséget elfedett eddig, amire most a KSH friss statisztikáiból fény derült: a lakáshitelpiac alapfolyamatai már tavaly erőteljes lejtmenetbe fordultak. Kiemelt téma lesz ez a Portfolio jövő csütörtöki Hitelezés 2023 konferenciáján, nem érdemes lemaradni a rendezvényről.

Hitelezés 2023 Még nem késő regisztrálni a Hitelezés 2023 konferenciára! Részletek itt: Információ és jelentkezés Az MNB havi statisztikáiból sok mindent látunk a lakáshitelpiacról (a legutóbbi, februári zuhanásról itt írtunk), ezekhez képest azonban több szempontból is többletinformációkat tartalmaznak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés