Előfizetői tartalom

Beakad a BNPL-őrület a magyar vásárlóknak is? Megszólalt az első fecske

Néhány másodperces tranzakciókkal, 14 napos, egyszer meghosszabbítható fizetési haladékkal, 35 ezres maximális kosármérettel indult útjára az elmúlt hónapokban az IzzyPay. Az első hazai lakossági "vásárolj most, fizess később" (BNPL) szolgáltató elsőként a Shoprenter nevű webshop-szolgáltatóval kötött együttműködést még március elején, most pedig a MasterCard globális felsővezetését is megjárt Gauder Milánnal erősítette meg igazgatóságát. Őt és Farkas Róbertet, az IzzyPay vezérigazgatóját kérdeztük interjúnkban.

Financial IT 2023 Gauder Milán a Portfolio közelgő Financial IT 2023 konferenciáján is beszélni fog, érdemes regisztrálni a rendezvényre! Információ és jelentkezés Portfolio: Gauder Milán a Portfolio tavaly őszi Future of Finance konferenciáján nem a leghízelgőbben beszélt a buy now, pay later (BNPL) jelenségről....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés